Locatie


Adresa: Str Teilor nr. 188P Craiova Dolj

Contact


Fax: (+4) 0351 814 075

Email: office@businessmaker.ro
Website: www.businessmaker.com

Oferim


- Consultanta ISO de calitate

- Proiecte si aplicatii pentru Fonduri Europene inovative

- Rebranding si repozitionare pe piata

- Certificat Performanta Energetica

SR EN ISO 9001:2008

Sistemul de Management al Calitatii

Organizatia Internationala de Standardizare (ISO) a publicat a 4-a editie a Standardului de Management al Calitatii ISO 9001:2008. Actuala editie a standardului clarifica unele cerinte si le coreleaza cu cerintele Standardului de Mediu ISO 14001. In termen de 12 luni de la publicarea prezentului standard toate certificarile se vor face conform cu cerinte SR EN ISO 9001:2008.

Toate companiile ce au implementat vechiul standard SR EN ISO 9001:2001 sunt sfatuite sa isi revizuiasca sistemul existent sau sa apeleze la consultanta specializata. Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.Diagrama ISO

Un Sistem de Management al Calitatii certificat poate aduce urmatoarele beneficii:

- Prin documentarea si tinerea sub control a fluxurilor de lucru creste eficacitatea acestora si calitatea produselor sau serviciilor oferite.

- Creste gradul de responsabilizare si incredere a personalului, oferind un cadru clar de desfasurare a atributiilor.

- Existenta procedurilor accelereaza integrarea noilor angajati.

- Procedurile faciliteaza implementarea unor aplicatii informatice de Managementul Documentelor si Fluxurilor de Lucru, precum si a aplicatiilor de Management Integrat (ERP).

- Existenta unui Sistem de Management al Calitatii este aproape obligatorie in relatiile cu partenerii externi, demonstrand inscrierea organizatiei in tendinta mondiala din domeniul calitatii. De multe ori, Certificatul ISO 9001 este o cerinta expresa a acestor parteneri.

- Manualul Calitatii este un document pretios pentru promovarea imaginii organizatiei.

- Certificatul ISO 9001 reprezinta cartea de vizita a organizatiei, marind increderea partenerilor in cISO 9000alitatea produselor sau serviciilor oferite.

- Certificatul ISO 9001 este un argument puternic in cazul participarii la licitatii sau concursuri de oferte, in cele mai multe cazuri fiind cerinta obligatorie exprimata in caietele de sarcini.

- Certificatul ISO 9001 este un argument pentru accesul organizatiei la programe de finantare.

Care sunt avantajele acreditarii ISO ?

Citeste o scurta lista aici sau contacteaza-ne acum !

Copyright © 2018 Business Maker

Ministerul Fondurilor Europene